Sport og Sundhed

Sport og sundhed er en mega trend, som ikke bliver mindre, men som kun bliver større og større!

 

Boman Consultings grundlægger, Jakob Boman, har derfor været med til at starte Bookanaut, som er en platform for sport og sundhed. Formålet med Bookanaut er at gøre det lettere at tage det første skridt mod en sundere livsstil eller at gøre det lettere at sætte nye mål. For det er altid det første skridt, der er svært at tage og når man først er kommet i gang, er altid meget lettere.

Guides til sport og sportsskader

Bookanauts tilgang til at gøre det lettere at komme i gang er guides og artikler, hvor man let kan finde relevant information om sport og ikke mindst sportsskader. Baggrunden for den tilgang er at indhold er en af de allervigtigste drivers på nettet (læs evt Deloitte’s sports industry starting lineup). Bookanaut har valgt at dele sit indhold op i tre kategorier.

Ideen med den opdeling er at man kan finde indhold og vejledning på Bookanaut uanset om man søger inspiration til at komme i gang, til at forbedre sig eller hvis man skal komme sig ovenpå en skade.

Du kan læse mere om Bookanut på Idan, Boman Consulting og Cargo

Personerne bag projektet

Bookanaut er grundlagt af Jakob Boman i samarbejde med Lasse Lundberg og Morning Train. Projektet er endvidere støttet af Lars Kolind og Jesper Søgaard.