Privatalarmer i Danmark

For mange kan det være en jungle at finde ud af, hvilken privatalarm man skal vælge, og hvad man reelt har behov for, og der kan være mange forskellige grunde til, at man ser sig nødsaget til at købe en privatalarm.

Måske har man allerede haft indbrud eller måske har man værdier i hjemmet, man gerne vil beskytte.

Vælg et alarmselskab, der lytter til dit behov

Mange vælger et alarmselskab de har hørt om eller vælger det samme som naboen, men der kan være mange penge at spare, hvis man undersøger markedet ordentligt og udvælger en udbyder af privatalarmer, der lytter til ens behov.

Indhent samtidig tilbud fra flere forskellige selskaber og sammenlign tilbuddene med hinanden.

Lockon

Lockon tilbyder både alarmer med nabohjælp eller kontrolcentral og vagt. Privatalarmen med vagt har en fast lav månedlig ydelse, der ikke afviger i forhold til antallet af tilkoblede enheder. Det gør den attraktiv i forhold til andre alarmselskaber, hvor det månedlige abonnement stiger, hvis der monteres yderligere bevægelsessensorer, kameraer, røgalarmer osv.

Derudover tilbyder flere af de større selskaber fri oprettelse og montering, mens mange ikke har opsigelsen og nedmonteringsomkostningerne i tankerne. Hos Lockon ejer kunden alarmudstyret og står selv for montering og afmontering. Derfor oplever kunden ingen ubehagelige overraskelser, når alarmen købes eller opsiges. Der er ligeledes livsgaranti på alt alarmudstyr, så længe man er kunde hos Lockon.

Bor du i parcelhus, er det en god idé at skaffe en privatalarm

Ifølge TV2 er danske boligejere blandt dem, der har flest indbrud i Nordeuropa. En lav opklaringsprocent, høj befolkningstæthed samt høj bestanddel af parcelhuse, der giver gode forhold til indbrudstyve.

Du kan derfor gøre tyvens færd mere besværlig ved at anskaffe en tyverialarm.

Læs mere om indbrud i Danmark på StopIndbrud og Bolius