Forsikring og sikkerhed

Har du styr på dine forsikringer? Det spørgsmål vil 6 ud af 10 danskere svare ja til, men virkeligheden er desværre en anden, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke har styr på sine forsikringer.

 

Tre ud af fire forsikringsrådgiver oplever ifølge undersøgelsen at danskerne simpelthen ikke ved nok om forsikringer. På den ene side er det forståeligt, da forsikringer er komplekse produkter, men på den anden side er det overraskende, da forsikringer kan gøre en kæmpe forskel i ens liv.

Forsikringer er komplekse produkter, da forsikringer grundlæggende er køb og salg af risiko. Almindelige mennesker har hverken råd eller lyst til at bære risikoen for alle ens ejendele, da for eksempel en brand hurtig kan resultere i person ruin. Det oplevede mange efter de store brande i København i 1700 tallet, hvilket betød at der blev oprettet forsikringsselskaber, og flere af de store danske forsikringsselskaber såsom Tryg og Alm. Brand kan spores tilbage til brandene i København.

Når man køber en forsikring såsom en brandforsikring sælger sin risiko til et forsikringsselskab, men da det er umuligt at forudsige fremtiden, er det også umuligt at forestille sig hvad der sker. Det er her forsikringer bliver komplekse, da man er nødt til at tage højde for så mange forskellige scenarier som muligt, når man laver en police.

Det gør forsikringer svære at forstå.

Forsikring.io

Forsikring.io er en hjemmeside om forsikring og formålet med forsikring.io er netop at gøre forsikring så forståeligt som muligt så folk træffer de rigtige valgt i forhold til deres forsikringer. På forsikring.io kan du derfor finde nogle af danmarks mest omfattende beskrivelser af forsikringer såsom billig bilforsikring, ejerskifteforsikring og indboforsikring.

Udover at du kan finde god information om forsikring poå forsikring.io kan du også indhente tre tilbud på billig forsikring.

Du kan læse mere om forsikring.io på Live Journal og Pinterest

Personerne bag Forsikring.io

Forsikring.io er grundlagt af Nanna Jensen og Jakob Boman.