Betaler du for meget?

Det er nok et spørgsmål du tit stiller dig selv når du shopper eller på anden måde bruger penge. Mange gange er svaret på spørgsmålet desværre ja… Vi betaler nemlig tit for meget for tingene…

Men hvad kan vi gøre ved det? For alle ved jo at det er umuligt at undersøge et helt marked inden man bestemmer sig. For hvis man skulle tjekke hele markedet fik man aldrig købt noget. Det findes dog heldigvis en løsning på udfordringen og den hedder Vupea.

Hvad er Vupea?

Vupea er en hjemmeside, som har til formål at hjælpe danskerne og englænderne med at bruge deres penge klogest muligt, når det kommer til de store poster i budgettet såsom forsikring.

At spare penge starter med at man finder ud af præcis hvad ens behov er herunder hvad man gerne vil gå på kompromis med og hvad man aldrig i livet vil gå på kompromis med. Når man kender ens behov, kan man finde det bedste og billigste produkt. Ikke før!

Du kan derfor finde en lang række artikler om emner såsom billig bilforsikring og billig indboforsikring på Vupea. I artiklerne kan du finde god information om forsikringsprodukterne, så du let kan finde ud af hvilke krav du har til dine forsikringer.

Når du har afklaret dine behov kan du finde præcis den billige forsikring, som passer til dine behov. Der er lavet mange undersøgelser på hvor meget man kan spare ved at finde de rigtige forsikringer, og en af undersøgelser viste at man i gennemsnit kunne spare 2.700 kr om året.

Den letteste måde at finde en god og billig forsikring er at få tre tilbud på forsikring, hvilket du også kan på Vupea.

Vupea i England

Den opmærksomme læser bemærkede at Vupea også har til formål at hjælpe forbrugerne i England med at spare penge i hverdagen. Den engelske version af Vupea fungerer på præcis samme måde som den danske. Du kan derfor også finde relevant information om forsikringsprodukter såsom rejseforsikring (travel insurance) og knallert forsikring (moped insurance) .

Personerne bag Vupea

Personerne bag Vupea er Nanna Jensen, Annie Lange og Jakob Boman.